Szolidaritás - közösségi oldalak

Kiemelt hírek - történések

Szoliblog

A Magyar Szolidaritás Mozgalom Közleménye

2013.02.18

A Szolidaritás Mozgalom nyílt vitára a hívja a Civil Összefogás Fórumot!

 

A Szolidaritás Mozgalom nyílt vitára a hívja a Civil Összefogás Fórumot!

 

 A Magyar Szolidaritás Mozgalom elképedéssel szemléli a Civil Összefogás Fórum (CÖF) tevékenységét, mely működésével a sötét '60-as évek Népfrontját idézi meg 2013 Magyarországán. Meglehetősen szokatlan ugyanis, hogy egy magát civilnek valló, ámde átláthatatlan költségvetésű szervezet több százmillió forintot áldoz arra, hogy a regnáló kormányzatot "védelmezze" annak demokratikus ellenzékével szemben, s teszi mindezt úgy, hogy akciói során gátlástalanul merít a hazugság és gyűlöletkeltés eszközrendszeréből.

 

Vajon mi késztetheti Széles Gábort, Csizmadia Lászlót, Bencsik Andrást vagy éppen Bayer Zsoltot arra, hogy saját önbecsülésüket is sutba dobva kiálljanak azon kormány mellett, mely tevékenységével egyebek között békétlenséget szít a külhoni magyarok között, mely bevezeti az egykulcsos adórendszert és minden tettével mélyíti és szélesíti a szakadékot a társadalom tehetős és szegényebb rétegei között? Vajon miféle morális alapon képesek kardot rántani egy kormányért, mely pozdorjává zúzza az oktatást, az egészségügyet és a magyar gazdaság egészét? Vajon milyen meggondolásból mérgezi uszító hangvételű, gyalázatos cikkeivel Bayer Zsolt a magyar közéletet, s vajon miért érzi szükségét a Széles Gábor érdekeltségébe tartozó Magyar Hírlap, hogy ezt a szennyet hasábjain rendszeresen meg is jelentesse? Miért, mi célból menetelnek ezek az emberek Orbánt életető vagy éppen Európa-ellenes jelszavakat hirdető transzparensekkel? S miért van az, hogy ha ők feszítenek ki egy molinót, mely pimasz feliratával nyomorúságban és elkeseredettségben tengődő emberek százezreit alázza meg, az törvényes, de ha más, kevésbé kormánybarát civil szervezet próbálkozik hasonlóval, azt a hatalom kíméletlenül megakadályozza?

 

A Magyar Szolidaritás Mozgalom azért kérette ma ide a sajtó tisztelt képviselőit, hogy a következő bejelentést tegye:

 

 A Szolidaritás 2013. március 11-én nyilvános, a sajtó előtt nyitott vitára hívja a CÖF és a Békemenet vezetőit és szervezőit az alábbi témakörökben:

 

 Milyen célból és kinek az utasítására szervez a CÖF több százmillió forint költségű lejárató kampányt a demokratikus ellenzéki oldal pártjai, vezető személyiségei ellen?

 

  1. Milyen forrásból származik az ehhez szükséges pénz?
  2. Miért hazudik, miért állít valótlanságokat és ferdít el tényeket a megnyilatkozásaiban és a kampányanyagain?
  3. Miképpen magyarázható, hogy a magát Békemenetnek nevező megmozdulások egyik emblematikus figurája az a Bayer Zsolt, aki évek óta mindenekelőtt uszító és gyalázkodó publicisztikáiról vált hírhedté, s aki ezáltal számottevő szerepet vállalt a magyar nemzet végletes politikai megosztásában?
  4. Miképpen lehetséges, hogy a CÖF tevékenysége más jogi elbírálás alá esik, mint a többi, vele formailag azonos státuszt élvező civil szervezeté?

 

 

Vissza a többi hírhez

Erre az oldalra várjuk az írásaitokat is.
(A tartalom szerkesztésének, összeállításának jogát fenntartjuk. A "Ti írtátok" rovatba feltöltött írások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.)

rs_800

kép:stepbystep.com

 

NEMZETI ÉRZELEM

Nálunk már minden nemzeti. Nemcsak a trafikok, a kerettanterv és minden egyéb, de az érzelmek is. Van nemzeti pártaláló buli, nemsokára lesz nemzetiszínű koton is. Aztán, ha véletlenül kiszakad, akkor a kis jövevény is nemzetiszínű lesz. Bár ettől a színproblémától kissé elbizonytalanodtam.

Mert a hagyományos nemzetiszín a piros-fehér-zöld, ugye, az három, mint a magyar igazság. De ez a rablóbanda, aki jelenleg az országot uralja kétszínű, de melyik az a két szín?

Piros? Az a szegfű színe. Így ez valószínűleg kiesik a számításból. Fehér, mint a terror? Ez gyanús. A két háború közti vidám békeidőkre hajaz. Esélyes. Zöld? Az a mocskos neoliberálisok színe, megint nem nagyon passzol, tehát marad egyedül a fehér, és talán hozzávehetjük még a feketét. A Fekete Sereg színét. Mert itt minden fehéren-feketén kimondatik, nincs mellébeszélés meg pávatánc, kettős mérce. Vagy mégis?

De nem is erről akartam értekezni, hanem a nemzeti érzelemről, ami ugye a magyarok sajátja a vezér szerint is. Akinek meg ilyen nincs, az értelemszerűen nem is magyar. Nemzeti érzelem minden, amit a nemzeti jobboldal annak tart, és akinek mindez nem tetszik, az ugye eleve nem lehet nemzeti érzelmű, tehát nem is magyar. Imígyen eléggé kevesen maradnak a nemzeti érzelműek a hazában, tehát megállapítható, hogy vészesen fogy a magyarok száma. A Kubatov-listák meg arra kellenek, hogy a nemzeti érzelműek tudják, kik az igaz magyarok, nehogy tévedésbe essenek, és egy nem igazhitű véletlenül trafikhoz juthasson.

De itt még nincs vége, hamarosan - csak kimondottan az egészségmegóvás címén - a szeszesital forgalmazása is nemzetileg ellenőrzött szálakon fut majd. Szesztilalom lesz mindenütt, kivéve a Nemzeti Italboltokat. Tudjuk jól, Amerikában is mennyire bevált az ötlet, majd itt is létrejönnek (vagy már meg is vannak) a helyi maffiák, oszt jónapot!

Csak az nem fér a fejembe, hogy a nemzet egyik fele hogyan rekesztheti ki a nemzet másik felét. Hiszen tudjuk, a haza nem lehet ellenzékben. Milyen alapon mondhatja bárki is - hasra-ütésszerűen - akármelyik magyar állampolgárról, hogy az nem igaz magyar. 

Mi a mérvadója a magyarságnak? A bajusz hossza? Vagy a tarsolytáska? A gatyaszár bősége? Netán mindenki idegenszívű, aki nem őket dicsőíti? És akkor már nem is számítanak? Nekik el lehet menni? Nekik szabad éhen dögleni? Őket meg lehet alázni? Őket ki lehet semmizni? Hogy gondolják ezek a nemzeti magyar hazaffyak és honleányok, a keresztényi szeretet és erkölcs nevében, hogy a másik embert gyűlölni kell azért, mert nem veszi be a hazug maszlagot, és nem csókol kezet az uraságnak?

Ki az igaz magyar? Az, aki a nemzeti színű ködtől elborítva nekitámad mindenkinek, aki mást hisz vagy gondol, mint amire a fijugg parancsot adtak, vagy az, aki őszinte aggodalommal félti az országot a megsemmisüléstől? És nem Brüsszel, nem a judeobolsevistazöldneoliberáliskomcsik döntik romlásba a hazát, hanem a Horthy-érát visszasíró, uram-bátyám maffiózók, meg a birkamód bégető ostobák. És persze azok is, akik hallgatnak, mint a sír, és szótlanul tűrnek.

Magányos harcosok vagyunk? Csak a fülke homályában merünk ikszelni? Vagy már ott se, hiszen minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vagyunk elégedve, hiszen Magyarország jobban teljesít… mint Észak-Korea. Csak azok a tények ne volnának olyan makacsok. Már több, mint négy millió szegény van, és a csókosokat kivéve mindenki csúszik lefelé. Talán ezért igyekeznek oly sokan a nemzeti hevületet feltunningolni magukban, hátha még beférnek a brancsba.

Aztán egy rezsimváltás után hirtelen felszaporodik majd a magukat a belülről bomlasztókhoz sorolók száma. Mert a nép mindig tudja, hol a helye. Mindig a nemzeti oldalon. Csak a nemzeti oldal hol a jobb, hol a baloldalon van. Jár-kel, mint zsidóban a fájás.

Gyáva népnek nincs hazája.

 

Pálfalvi Ilona

Vissza a lap tetejére Vissza a főoldalra
Szolidaritás - közösségi oldalak facebook