A Szolidaritás a Kossuth téren demonstrált

2018.11.16

A kilakoltatási és lakhatási válság felszámolását előkészítő eseti bizottságról szóló javaslat tárgysorozatba vételéről szavaztak 2018. november 13-án képviselők a Parlamentben. A Szolidaritás eközben a Kossuth téren demonstrált. Civil résztvevőkkel bővített eseti bizottság létrehozását javasolt Székely Sándor, a Szolidaritás elnöke, mely bizottság másfél évig blokkolná a kilakoltatásokat, és megoldási javaslatokat dolgozna ki a kilakoltatási és lakhatási válság felszámolására. A javaslatot a Parlament nem szavazta meg.

A kilakoltatási és lakhatási válság felszámolását előkészítő eseti bizottságról szóló javaslat tárgysorozatba vételéről szavaztak a november 13-án képviselők a Parlamentben.
A Szolidaritás a Kossuth téren demonstrált.